2014-01-15 11:15:25• hírek • Szatmár.ro

Ülésezett a választmány

A városi RMDSZ-szervezet 2014-ben még szorosabbra kívánja fűzni kapcsolatát a szatmáriakkal.

Idei első gyűlését tartotta az RMDSZ szatmárnémeti szervezetének választmánya. Kereskényi Gábor városi és Pataki Csaba megyei elnökök politikai tájékoztatót tartottak, illetve beszámoltak a szervezet utolsó negyedéves tevékenységéről, majd Maskulik Csaba frakcióvezető a városi tanács önkormányzati képviselőinek munkájáról adott tájékoztatást.

Ezt követően a választmány tagjai megvitatták és elfogadták a városi RMDSZ 2014-es tevékenységi tervét és költségvetését és a két társult szervezet, a Szent István Kör és a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés ezévi programterveit.

Az elfogadott dokumentumokból kitűnik, a városi szervezet 2014-ben még szorosabbra kívánja fűzni kapcsolatát a szatmáriakkal. Ennek érdekében indították újra a Mikó Imre Jogvédelmi Szolgálat keretén belül az ingyenes jogi tanácsadást szerda délutánonként, s ugyanezen a napon tartanak fogadóórát a Szövetség városi tanácsosai. Ugyanezt a célt fogja szolgálni a rétegtalálkozók és lakossági fórumok szervezése is.

A városi RMDSZ idén is megemlékezik történelmi eseményeinkről, nagyjainkról, valamint idén sem maradnak el a nagy közösségépítő rendezvények: a VIII. Családi Hétvége, a XIII. Partiumi Magyar Napok és a III. Mikulás Ünnepség és Vásár.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: